Tuesday, February 8, 2011

Rahsia Perbezaan Dahulu dan Sekarang...

Lamanya aku xupdate blog ni, masuk bulan dua 2011 baru aku ada perasaan nak menaip hehe..sebelum ni aku sibuk dengan kerja dan keluarga tambah lak perasaan malas menghantui diri so memang tak boleh nak tolong la hehe.

Kali ni rahsia apa pulak nak didedahkan oleh mama fira ni ek..emmmmm uplod gambar sebelum menggunakan A,s First Special Cleanser dan selepas menggunakan A,s First Special Cleanser la :)..malu juga nak dedahkan ni bukan ape rupa tak seberapa tapi disebabkan mahu menyakinkan penggunaan A,s First dan masyarakat semua, rasa satu tanggungjawab untuk berkongsi rahsia sebenar.




Nilah aku zaman sebelum pregnant hehe, senyum je kan maklumlah baru 3 bulan kawen :). eh lupa lak nak cakap aku yang berbaju oren 2..


Ni pulak zaman aku pregnat, ni dalam 8 bulan dah sarat tp still lg pakai baju kurung sbb perut xnapak sangat dan berat badanpn naik 6kg je hehe. Jerawat, parut jerawat dan bintik hitam terutamanya bahagian hidung makin menjadi-jadi :(, tutup bedak 2 incipn masih lagi tidak boleh tutup kecelaan wajah huhu..


Hehe..knp aku gelak sbb nilah first day aku masuk kerja selepas 2 bulan cuti bersalin. Bintik-bintik hitam dan parut jerawat masih lg ada, terutamanya bahagian hidung..bermula dari sini la aku diperkenalkan dengan A,s First Speacial Cleanser oleh pengasasnya..



Nilah rahsia sebenar menggunakan A,s First Speacial Cleanser. Lihatlah hasil dan keberkesanan produk yang telah digunakan hampir setahun yang lalu, aku sangat berpuas hati kerana ia telah mengembalikan wajah aku yang dulu..T.kaseh A,s First Speacial Cleanser :). hanya RM 25 sebotol mampu mengembalikan keseriaan wajah aku seperti dulu..

Bagi seorang wanita, keserian wajah adalah penting kerana wajah adalah anugerah oleh Allah Taala dan kita sebagai hambanya bertanggungjawab menghargai anugerahNya dengan sebaik mungkin. Jangan lengahkan masa rebutlah peluang untuk mencuba A,s First Speacial Cleanser hari ini..

Produk yang murah dan kualiti setanding yang mahal. RM 25/27 sebotol dan cas penghantaran adalah percuma. sila hubungi zuera 0199323471 atau email zura8082@yahoo.com untuk keterangan lanjut
.

2 comments:

Myfrin's story said...

Datang menziarahi zuera dan rakan2 blogger.....:)

zuera said...

t.kaseh myfrin's story :)